«Για τους Ελληνες προπονητές»

Ο Γιώργος Κετσελίδης οδήγησε τη ΜΙΑ στο νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της και εν συνεχεία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γεωργίας κρατώντας την ελληνική σημαία και αφιερώνοντας την επιτυχία του στην οικογένεια του (Βάσω και Κλεοπάτρα) αλλά και σε όλους τους Έλληνες προπονητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΕΠΚ:

«Η Ελλάδα εκτός από τη θάλασσα και τον ήλιο της, πλέον φημίζεται και για τους προπονητές μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τους κυρίους Μπαρτζώκα, Πεδουλάκη, Κατσικάρη, Ζούρο, Γιαννάκη και Σφαιρόπουλο που τα τελευταία χρόνια έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το όνομα του Έλληνα προπονητή.

Θέλω ν’ αφιερώσω το πρωτάθλημα στους Έλληνες προπονητές και φυσικά στη γυναίκα μου (Βάσω) και την κόρη μου (Κλεοπάτρα), στις οποίες ανυπομονώ να βρεθώ κοντά τις επόμενες ημέρες. Πέρσι που ήρθα στην ομάδα, τερματίσαμε στην πέμπτη θέση. Με υπομονή και σκληρή δουλειά, απ’ όλους ακόμα και τη μέρα του Πάσχα, καταφέραμε να φτάσουμε στο νταμπλ.

Αισθάνομαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τις επιλογές των ξένων οι οποίοι πέρα από καλοί αθλητές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΜΙΑ καθώς ήταν άψογη απέναντί μας και στήριξε την προσπάθεια μας από την αρχή μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου».

Συγχαρητήρια από τον ΣΕΠΚ

Ο ΣΕΠΚ, από την πλευρά του, θέλησε να συγχαρεί τον 47χρονο προπονητή για την επιτυχία του και γι’ αυτό το λόγο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει τον κόουτς Κετσελίδη για την διπλή επιτυχία του, καθώς άπαντες γεμίζουν με υπερηφάνεια βλέποντας έναν ομοεθνή συνάδελφο τους να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τον Έλληνα προπονητή σε μία ξένη χώρα. Συγχαρητήρια Γιώργο!».