Γιορτάζει 5 χρόνια ο Πιερικός Αρχέλαος

Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τη συνένωσή του Πιερικού Αρχέλαου εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων της ομάδας της Κατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ.Ι.Π.:

«Πέντε δημιουργικά χρόνια έκλεισε ο Πιερικός Αρχέλαος με τα φετινά γενέθλια. Αυτά, που σε πείσμα των καιρών, γιορτάζονται με την επιτυχία του στόχου της παραμονής της ανδρικής ομάδας στη Β΄ εθνική κατηγορία, και την ουσιαστική προσφορά υπηρεσιών στους νέους της Πιερίας με τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, την ακαδημία μπάσκετ.

Η παρουσία του Πιερικού Αρχελάου στα ελληνικά μπασκετικά δρώμενα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία του, καθώς και τη συμμετοχή αθλητών στην ανδρική του ομάδα από το φυτώριό του, δημιουργεί τις συνθήκες αυτές έτσι ώστε το μπασκετικό μέλλον στην Πιερία να είναι ευοίωνο.

Οι δύο μεγάλες ομάδες μπάσκετ της Κατερίνης, ο Πιερικός και ο Αρχέλαος το 2008, τη χρονιά – ορόσημο, ένωσαν με αποφασιστικότητα τις δυνάμεις τους και η δημιουργία ενός αντιπροσωπευτικού συλλόγου, πήρε «σάρκα και οστά». Η θερμή συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου με το αγκάλιασμά του, δίνει την ώθηση και την υποχρέωση στους καλαθοσφαιριστές, τους προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο, να συνεχίσουμε με ενθουσιασμό την προσπάθειά μας. Και αυτό γίνεται με ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε».