Γκίμας: «Είμαστε ζωντανοί και πιστεύουμε ότι μπορούμε»

gkimasΟ Φιλίππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (2/4) τον Προμηθέα Πατρών και ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr εν όψει του επερχόμενου αγώνα αναφέροντας:

“Είμαστε στην τελική ευθεία.  Στο τελευταίο τέταρτο του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα καταφέραμε παρά τις αρχικές αντιξοότητες να μείνουμε ζωντανοί στο παιχνίδι της παραμονής. Κι αυτό το καταφέραμε χάρη στην τεράστια προσπάθεια του Ηλία Λαζου στον χαρακτήρα των παικτών μας και στην πρωτοφανή για μένα στήριξη του κόσμου μας σε κάθε παιχνίδι παρά τις λίγες νίκες.

Ακόμη και οι αρχαίοι πρόγονοι μας  έλεγαν «ου αι τοις ηττημμένοις» εμείς πιο απλά λέμε ότι στις ήττες γκρεμίζονται και βουνά. Παρ όλα αυτά εμείς αντέξαμε είμαστε ζωντανοί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να γίνουμε η εξαίρεση στους παραπάνω κανόνες.

Μπροστά το Σάββατο το τρίτο υπερωκεάνιο. Στο πρώτο γαντζωθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να το βουλιάξουμε στο δεύτερο βυθιστήκαμε αλλά όχι αύτανδροι. Είναι τώρα η ευκαιρία μας με το τρίτο. Πέρα  όμως από τις αλληγορίες ο προμήθειας είναι μια ομάδα πρότυπο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Έχει πολύ καλό ρόστερ και ικανότατο προπονητή και χρειάζεται κι αυτός τη νίκη.

Εμείς θα αντιπαρατάξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια την επιθυμία μας για νίκη και διάκριση μαζί με το ένστικτο επιβίωσης στην κατηγορία. Με την πίστη αυτή τη φορά να ολοκληρώσουμε την υπέρβαση κι όχι να κερδίσουμε  απλά στις εντυπώσεις”.