Γκίμας: «Είπα στους παίκτες μου ότι τους αγαπώ», Κεραμίδάς: «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά»

Ο Κόροιβος κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Φίλιππο, χάρη στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο προπονητές μίλησαν για το παιχνίδι. 

Αρχικά το λόγο πήρε ο Δημήτρης Γκίμας, αναφέροντας. “Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Κοροίβου για την εξαιρετική φιλοξενία και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα και στον κόουτς, ο Κόροιβος κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι εμείς είχαμε δύο τραυματισμούς παικτών νωρίς στο παιχνίδι και ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό γιατί έχουμε αγώνες μπροστά μας. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, μεγάλο μέρος κρίθηκε στα σουτ τριών πόντων και στις φάσεις μέσα στο καλάθι. Εγώ σε ότι αφορά την ομάδα μας, είπα στους παίκτες μου ότι τους αγαπώ πολύ και είμαι περήφανος γι’ αυτούς και θα συνεχίσουμε για να σωθούμε χωρίς να πάμε στα play out. Πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα που θα κάνουμε και μεγάλες νίκες στην έδρα μας “.

Από τη δική του πλευρά, ο Κώστας Κεραμίδας δήλωσε.  “Αυτό το παιχνίδι ήταν το καλύτερό μας μέχρι στιγμής. Έχουμε πολλά προβλήματα και παίζουμε χωρίς το βασικό πεντάρι και χωρίς βασικό playmaker. Έχουμε μάθει όμως να ζούμε με τα προβλήματα και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βελτιωθούμε. Τι σημερινό παιχνίδι το φοβόμουν πολύ γιατί ήμασταν χωρίς ψηλό, αλλά παίξαμε σωστά, και φοβήθηκα και τη ζώνη. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι αντιδρούμε και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Σήμερα βοήθησαν πολύ και τα παιδιά από τον πάγκο, είμαι ευχαριστημένος και συνεχίζουμε. Να δώσω και πολλά μπράβο στην ομάδα της Βέροιας “.