Γκίμας: «Ημασταν άνδρες και γενναίοι, ήμασταν οικογένεια»

Επειτα από μία δυνατή αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση ο Φίλιππος Βέροιας γνώρισε την ήττα από το Αγρίνιο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για το παιχνίδι σχολιάζοντας. 

«Κατ αρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και στον κόουτς για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Μπορούμε και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τους παίκτες μας. Για ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ. Είπαμε και στην αρχή και στο ημίχρονο ότι δεν πρέπει να είμαστε ούτε υποτακτικοί ούτε ραγιάδες.

Ούτε αβροί μέσα στην καλή τη νύχτα. Το έκαναν πράξη και με το παραπάνω. Ήμασταν άνδρες και γενναίοι. ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Χάσαμε τρεις παίκτες με πέντε φάουλ. Κοθρα ,Παραπουρα και Παπαδόπουλο. ΑΝΤΕΞΑΜΕ.

Για ΠΟΛΛΕΣ φάσεις έχουμε ενστάσεις και θα χρειαστεί να δούμε το βίντεο του αγώνα για να είμαστε σίγουροι για τις αποφάσεις των έντιμων διαιτητών.

Κρατάμε το goαl avarage και συνεχίζουμε. Ο αγώνας μας για την τετράδα την τριάδα ή και την απ ευθείας άνοδο συνεχίζεται. Να πω όμως και κάτι ακόμη. Ο περιφερόμενος δερβίσης με το καφέ κοστούμι και το μεταξωτό μαντίλακι, τον φλώρο με το μούσι εννοώ, που περιφερόταν πίσω από τον πάγκο μας και έβριζε τις μάνες μας, των παικτών και τη δίκη μου, είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Και θα πρέπει να ξέρει ότι η ΥΒΡΙΣ τιμωρείται».