Γκίμας: « Η συνέχεια είναι δύσκολη», Πολέμης: «Αξίζουμε τον σεβασμό»

FAROS-FILIPPOSΟ Φάρος Κερατσινίου πήρε τη νίκη στη Βέροια επί του Φιλίππου και οι δύο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Ανδρέας Πολέμης μίλησαν αμέσως μετά την αναμέτρηση για την εξέλιξη του αγώνα αναφέροντας:

Ο Δημήτρης Γκίμας  είπε: “Θέλω να κρατήσουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου και να διαγράψουμε εντελώς την εικόνα του πρώτου και ειδικά του δεύτερου δεκαλέπτου. Το παιχνίδι ξέραμε οτι δεν ήταν σε αυτά που υπολογίζαμε οτι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Βέβαια όταν παίζεις θέλεις πάντα να κερδίζεις. Δυστηχώς πρέπει να δούμε το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τάσο Κασαμπαλή. Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και την επόμενη βδομάδα στην Πάτρα ενώ στην συνέχεια έχουμε δυο τελικούς στην Βέροια. Σήμερα με την βράβευση των Κακίουζη και Παπαμακάριο δείχνουμε σε όλους οτι ο Φίλιππος είναι μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοικούσα επιτροπή για αυτές τις πρωτοβουλίες. Εμείς θα πρέπει να επισφραγήσουμε την προσπάθεια και την εικόνα αυτή με την παραμονή στην κατηγορία”.

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Πολέμης δήλωσε: “Περάσαμε από την Βέροια σχετικά εύκολα. Περίμενα οτι θα ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Έχω ιδιαίτερα παράπονα από τη διαιτησία. Ήταν απαράδεκτη για λογαριασμό μας και αυτό αν σκεφτεί κανείς οτι ο Φάρος σούταρε τις πρώτες του βολές στο 29′ και άλλες δυο στο 39′. Πιστεύω οτι οι διαιτητές ήταν σε άλλο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία αν είχαμε διαφορά 25 πόντων. Αξίζουμε τον σεβασμό και δεν μπορεί να μας αντιμετωπίζουν έτσι. Εύχομαι στον Τάσο Κασαμπαλή περαστικά και καλή συνέχεια στην ομάδα της Βέροιας”.