Γκίμας: «Κομβικό ματς με το Αιγάλεω»

«Πάνοπλος» θα παρουσιαστεί ο Φίλιππος Βέροιας σε ένα υψίστης σημασίας παιχνίδι με αντίπαλο το Aιγάλεω. Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr για το επερχόμενο ματς σχολιάζοντας: «Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο άλλα είχαμε τον χρόνο ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.

Η ομάδα είναι έτοιμη και θέλει την νίκη για να προχωρήσει. Η ημέρα διεξαγωγής αλλά και η ώρα του αγώνα δεν βολεύουν για την παρουσία του κόσμου αλλά είμαστε βέβαιοι ότι το γήπεδο θα γεμίσει από κόσμο. Παίκτες και προπονητές καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει».

Για το ματς με το «Σίτι» αναφέρθηκε και  Χρήστος Μπλατσιώτης: «Το Αιγάλεω είναι μια πολύ καλή ομάδα που συνεχώς ανεβάζει την απόδοση της. Από την πλευρά μας η ομάδα στο γήπεδο δεν πρέπει ούτε για μια στιγμή να χάσει την αυτοσυγκέντρωση της. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, μας ταλαιπώρησαν κάποιες ιώσεις των Ορφανού, Πάλλη και Τριχόπουλου αλλά όλα αυτά τα ξεπεράσαμε και είμαστε έτοιμοι για την νίκη».