Γκίμας: «Νωρίς και για γέλια και για δάκρυα»

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει τον Φίλιππο Βέροιας ταξιδεύει στα Γρεβενά όπου εκεί θα αντιμετωπίσει  την Κυριακή (21/1, 17:00)τον Πρωτέα. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα προετοιμάστηκε κατάλληλα καθόλη την εβδομάδα με τον Βεροιώτη τεχνικό να δειλώνει εν όψει της αναμέτρησης στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: 

«Ο πρώτος γύρος τελειώνει για μας με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Η ομάδα των Γρεβενών είναι μια παραδοσιακή δύναμη στη Γ’ Εθνική και μετά τη νίκη της στον Βόλο σίγουρα φιλοδοξεί να διεκδικήσει την άνοδο. Όπως έχουμε κατ επανάληψη τονίσει στους παίκτες αλλά και δημοσίως κανένα παιχνίδι στις εθνικές κατηγορίες δεν είναι εύκολο και πουθενά δεν θα βρούμε κόκκινα χάλια ούτε και θα μας ραίνουν με τριαντάφυλλα.

Επίσης δεν έχουμε εγγυημένο συμβόλαιο ανόδου ούτε νικών. Εχουμε στόχο  να ανέβουμε κι η ομάδα μας προσπαθεί πάντα για τη νίκη. Αν τα καταφέρουμε θα τελειώσουμε τον πρώτο γύρο σίγουρα στην κορυφή.  Ομως όπως και να έχει θα μένει ένας ολόκληρος γύρος. Είναι πολύ νωρίς και για γέλια και για δάκρυα. Τέσσερις μήνες πριν το τέλος τα συναισθήματα πρέπει να διαρκούν μια ημέρα.”