Γκοργκόλης: «Το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον»

Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή (15/10) και βρίσκει τον Εσπερο αντιμέτωπο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Σπύρος Γκοργκόλης, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το στόχο, σχολιάζοντας παράλληλα το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. 

«Θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Οσο υψηλότερα τερματίσουμε στην τελική κατάταξη τόσο περισσότερο θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Η ομάδα σε τι κατάσταση βρίσκεται;

«Εχουμε δουλέψει καλά στο διάστημα της προετοιμασίας και όλα πήγαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Με την προσθήκη του Βύρλα δυναμώσαμε αρκετά και κοντά  στο καλάθι. Είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά είναι θέμα χρόνου να μπει εκ νέου στις προπονήσεις. Στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα είμαστε έτοιμοι».

-Το σχόλιό σας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης;

«Είναι θετικό για εμάς ότι ξεκινάμε εκτός έδρας το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει ποιότητα και είναι από τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει καλοδουλεμένη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι θα διεκδικήσουμε τη νίκη, αυτός είναι και ο στόχος μας».

-Ποια είναι η άποψή σας για το πρωτάθλημα;

«Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες γεγονός που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα. Κάθε παιχνίδι για κάθε ομάδα θα είναι δύσκολο και καμία δεν θα μπορεί να αισθάνεται σιγουριά σε όποια έδρα και εάν αγωνίζεται, πλην ίσως του Οίακα Ναυπλίου που έχει δείξει στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και σύμφωνα με τις μεταγραφές που έκανε ότι είναι πολύ δυνατός. Συνολικά περιμένω το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό».

-Η ΕΣΚΑ-Η θα έχει πολλούς εκπροσώπους, το σχόλιό σας;

«Το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όχι γιατί θα συμμετάσχουν στον Ομιλο πολλές ομάδες από την περιφέρεια της ΕΣΚΑ-Η, αλλά γιατί όλες σχεδόν οι ομάδες είναι αρκετά δυνατές. Ομως θα πω κάτι για την ΕΣΚΑ-Η, με δεδομένο ότι ο Οίακας Ναυπλίου θα είναι η πρώτη ομάδα και θα ανέβει, η δεύτερη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Β’ Εθνική εκτιμώ ότι θα είναι από την περιφέρεια της ΕΣΚΑ-Η».