Δανεικός στους “στρατηγούς” ο Ιάσερ Σαλέχ

Κινήσεις μεθοδικές κάνουν στον Παπάγου και μία από αυτές είναι και η απόκτηση υπό τη μορφή δανεισμού του Ιάσερ Σαλέχ. Ο 19χρονος γκαρντ ανήκει στον Ίκαρο Καλλιθέας, που συναίνεσε στην μετακίνησή του στους “στρατηγούς”. “Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κ. Σορώτο για την ευκαιρία που μου δίνουν”, ανέφερε ο νεαρός παίκτης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, δίχως να ξεχάσει και τους ιθύνοντες τον Ίκαρο Καλλιθέας που του άναψε το… πράσινο φως στη μετακίνηση στον Παπάγο.

“Ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του καλαθοσφαιριστή Ιάσερ Σάλεχ από την ΑΕ Ίκαρου Καλλιθέας.
Η διοίκηση του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους κυρίους Δημήτρη Αγγελόπουλο και Γιάννη Βαλινδρά καθώς και το νεοσύστατο ΔΣ του Ίκαρου Καλλιθέας για την πραγματοποίηση της μεταγραφής”, αναφέρει η ανακοίνωση του Παπάγου, ενώ το νέο μέλος των “στρατηγών” μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

“Νοιώθω μεγάλη τύχη και χαρά που θα αγωνιστώ τη φετινή σεζόν σε μία τόσο αξιόλογη ομάδα όπως ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ. Η διοίκηση του συλλόγου και ο κόουτς Σορώτος έχουν δημιουργήσει μία υποσχόμενη μπασκετική οικογένεια στην οποία επικρατεί κλίμα εμπιστοσύνης, ομαδικότητας και αγωνιστικότητας. Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας καθώς και γενικότερα στις προσδοκίες του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ που με εμπιστεύτηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Σορώτο για την ευκαιρία που μου δίνουν καθώς και τον Ίκαρο Καλλιθέας για τη στήριξη και την καλή συνεργασία που είχαμε μέσα και έξω από τα παρκέ.”