Δασταυρίδης: «Αν θέλουν να μας τελειώσουν να μας το πούνε»

Αν και πάλεψε, ο ΓΣΛ δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Χολαργό με τους λαρισαίους όμως να είναι δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία του αγώνα. 

Και αυτό διότι οι ρέφερι 5’.30’’ πριν την λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 60-66, χρέωσαν με ένα εντελώς άδικο φάουλ τον Αγησίλαος  Τσούμε που ήταν το πέμπτο του και αποβλήθηκε, αποτέλεσμα ο ΓΣΛ να διαμαρτυρηθεί οι διαιτητές αποφάσισαν αν χρεώσουν με τεχνική ποινή τον Γιώργο Σκαραφίγκα και αμέσως μετά το ίδιο έπραξαν και για τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Γιώργο Γουμενόπουλο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Δασταυρίδης μιλώντας για το ματς δήλωσε: «Αν θέλουν να μας τελείωσαν κάποιοι να μας το πούνε. Τουλάχιστον να μην παιδεύεται η ομάδα χωρίς λόγο. Για μια ακόμη φορά συνέβησαν απαράδεκτα πράγματα στο γήπεδο εις βάρος μας…».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σκαραφίγκας ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας καιμε το πρόβλημα του Νίκολιτς που δεν συμμετείχε στον σημερινό αγώνα έγινε ακόμη πιο δύσκολο για μας. Τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτό, κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση για μένα και μέσα γήπεδο, αγωνιστικά, αλλά και σε ψυχή και κατάθεση καρδιάς. Και είναι κρίμα που κάποιοι άλλοι, καλώς ή κακώς, έρχονται να αποφασίσουν τον ιδρώτα των παικτών και το ποιος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι μας αδικήσανε και σαν ομάδα και σαν προπονητές και σαν παίκτες.

Και δεν το λέω αυτό για τον Χολαργό που κέρδισε ένα ματς που θα μπορούσε να το κέρδιζε και από μόνος του. Εμείς κάναμε τεράστια προσπάθεια, ήμασταν μέσα στο ματς 5 λεπτά πριν λήξει και εκεί συνέβη κάτι, παρόλη την αρνητική αντιμετώπιση σαν συμπεριφορά από τους διαιτητές, εκεί αποφασίσανε να τελειώσουνε το παιχνίδι.

Για το επίμαχο σημείο, να τονίσω ότι δόθηκε ένα φάουλ στον Τσούμα που δεν δίνεται ποτέ και ο παίκτης βγήκε με 5 φάουλ, επίσης, σε μια απλή δική μου διαμαρτυρία χωρίς να πω τίποτα δέχτηκα την τεχνική ποινή από το πουθενά, δηλαδή ούτε εσκεμμένο να ήταν και θεωρώ ότι ήταν στοχευόμενοι και ο Γκιουλέκας και ο κάποιοι άλλοι παίκτες σε θέμα σφυριγμάτων, χωρίς αυτό να αποτελεί κάποια καμία μομφή, σύμφωνα με όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο μιλάω. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες».