Δεκτή η παραίτηση του Στέφανου Πέρκου! Σε αναζήτηση προπονητή ο Ερμής

Μετά την ένατη συνεχόμενη ήττα, ο Στέφανος Πέρκος παραιτήθηκε ενώπιον της διοίκησης του Ερμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέρκος είχε θέσει και πάλι το θέμα της παραίτησής του μετά το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή κάτι που όμως δεν συζητήθηκε καν από τη διοίκηση των “πρασίνων”.
Τελικά χθες, έγινε δεκτή η παραίτησή του παρά τις αρχικές επιφυλάξεις που είχαν οι διοικούντες του Ερμή. Ωστόσο, η θέση του Πέρκου ήταν ξεκάθαρη  κι έτσι οδηγηθήκαμε σε οριστική λύση της συνεργασίας. Βέβαια για να φτάσουμε ως εδώ, άπαντες θεωρούν ότι η τύχη και η αδικία γύρισε την πλάτη στην ομάδα και κανείς δεν πιστεύει ότι ο Πέρκος έχει τόσο μεγάλη ευθύνη. Άλλωστε κανείς δεν ξεχνάει τόσο την αλλοίωση αποτελέσματος που επήλθε στο ματς με τα Τρίκαλα (όπου και τιμωρήθηκε ο διαιτητής Μαγκλογιάννης) όσο και τους πολύμηνους τραυματισμούς των Γεωργίτση (βασικό 4άρι), Ιωακειμίδη (βασικός play maker) και Παρίτση (βασικό 3άρι).

Η ανακοίνωση:

“Ο Στέφανος Πέρκος έθεσε έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση του Ερμή η οποία και έγινε αποδεκτή ύστερα και από πιέσεις του κου Πέρκου ο οποίος για άλλη μια φορά απέδειξε τόσο την αγάπη του για τον Λαγκαδά όπου και κατάγεται όσο και ήθος που τον διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τον ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη του συνεισφορά στην ανάδειξη τόσων πολλών ταλέντων τα οποία και προωθήθηκαν από τον ίδιο στην πρώτη ομάδα αλλά και για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρξαν στον δρόμο του. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας“.

Μετά και τη χθεσινή αρνητική εξέλιξη, ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις του προέδρου της ομάδας κου Δημήτρη Χρηστίδη και του team manager κου Βασίλη Πρασσά για την εξεύρεση νέου προπονητή. Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γεροφώτη και επιθυμία όλων είναι την αυριανή ημέρα να παρουσιαστεί ο νέος προπονητής.