Δελέγκος: «Η ομάδα έδειξε μέταλλο», Καλαμπάκος: «Ευτυχώς δεν με κέρδισε».

Ματσάρα έγινε στο Μεσολόγγι, όπου ο Χαρίλαος Τρικούπης χρειάστηκε την παράταση για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Απολλωνα Πάτρας. Οι δύο προπονητές μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Κώστα Δελέγκο, να μιλάει για το παιχνίδι και να αναφέρεται στα πολλά προβλήματα αφού η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες (Τσάμη Κουκουλά και Σκλήβα).

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με εκπληκτική ατμόσφαιρα με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες.  Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Χαρίλαο Τρικούπη είναι δίκαια πρώτος στη βαθμολογία. Είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, παίζει το πιο ελκυστικό μπάσκετ και στο τέλος θα πανηγυρίσει την άνοδο. Συγχαρητήρια όμως και στη δική μου ομάδα, παλέψαμε, έχοντας πολλά και σοβαρά προβλήματα. Δυσκολευόμαστε να κάνουμε προπόνηση με τις απουσίες που έχουμε. Είχαμε και ένα απρόοπτο, προετοιμάζεσαι για ένα παιχνίδι και στην τελευταία προπόνηση χάνεις ένας από τους σημαντικότερους σου παίκτες και μιλάω για τον Αγγελο Τσάμη. Βέβαια, αυτό δείχνει το μέταλλο της ομάδας, που καλύψαμε το κενό…».

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Καλαμπάκος, δήλωσε. «Κράτησαν τα περσινά ζόρια που μας έβαλαν τα παιδιά. Να πω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα αλλά και τον κόουτς γιατί από την παρουσία του πέρυσι στα μισά της σεζόν έχει αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας και εκμεταλλεύεται πολύ τα παιδιά που έχει… Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κόουτς η τριάδα θα ξεχωρίσει… Εχουμε ανάλογα προβλήματα με τραυματισμούς, τα φέραμε βόλτα, ήμασταν τυχεροί σήμερα. Είνια μία ευτυχισμένη στιγμή γιατί ο Χαρίλαος έκανε κάτι μεγάλο αλλά και συνάμα ανήσυχο γιατί δεν παίζουμε πάρα πολύ καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε και να ηρεμήσουμε…

Είχα πει στους συνεργάτες  μου ότι προτιμώ να χάσω από έναν φρέσκο προπονητή. Για να με βάλει να ταλαιπωρηθώ. Αν είναι να χάσω από τον Γκίμα που παίζουμε 500 χρόνια αντίπαλοι δεν μου λέει κάτι, ή από τους παλιούς. Το να χάσεις από έναν καινούργιο σε κρατάει ξύπνιο. Να ψαχτείς πιο πολύ. Ευτυχώς δεν με κέρδισε… ».