Δεληγεώργης: «Σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

Η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι διάχυτη στον Πιερικό Αρχέλαο, ο οποίος υποδέχεται το Σάββατο (27/10, 17:00) τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Για τον αγώνα αυτό, μίλησαν οι Απόλλων Δεληγεώργης και Στάθης Ταμουρίδης,  στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας πως το ματς χρειάζεται προσοχή.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί έχουμε δύο ήττες στο πρωτάθλημα και επίσης γιατί παίζουμε στη έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας που περιμένει από μας χαρές», ανέφερε αρχικά ο Απόλλων Δεληγεώργης και συνέχισε:

«Η Δόξα Πεύκων είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και γι΄ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλο τον αγώνα. Εμείς, από την πλευρά μας να παίξουμε καλό μπάσκετ και συνάμα να κερδίσουμε το ροζ φύλλο του αγώνα που είναι και το ζητούμενο».

Από την πλευρά του ο Στάθης Ταμουρίδης σχολίασε: «Μετά την ήττα από τον Ιωνικό ξεκίνησε μια νέα εβδομάδα με συγκέντρωση και όρεξη. Υποδεχόμαστε μια ομάδα που λογικά  έχει τους ίδιους στόχους με μας. Μειώνοντας κάποια λάθη που μας κοστίζουν και κάνοντας πράξεις τις οδηγίες που μας δίνει ο κόουτς, πιστεύω πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι μπροστά στον κόσμο που είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα και θα πάρουμε μια νίκη που την χρειαζόμαστε. Θα δώσουμε των καλύτερό μας εαυτό για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο».