«Δεν ανεχόμαστε να μπαίνουμε στο γήπεδο σαν πρόβατα για σφαγή»

Ergotelis newΜέσω ανακοίνωσης του ο Εργοτέλης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα με το Αιγάλεω, ενώ ζητά οι Καρακάσης και Κρεσταινίτης να μην οριστούν ξανά σε δικό τους αγώνα. 

Αναλυτικά:

«ΚΥΡΙΟΙ,

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ – ΚΑΡΑΚΑΣΗ- ΚΡΕΣΤΑΙΝΙΤΗ , ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.

ΖΗΣΑΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΦΑΟΥΛ – ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ̈ΔΙΕΛΑΘΑΝ ̈ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΘΕΙ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΟ ΕΤΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΚΟΣΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ Κοι ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ και ΚΡΕΣΤΑΙΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΟΡΙΣΘΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ BASKET ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ».