«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας κλέψει»

Ο Διαγόρας γνώρισε την ήττα στην Κω από τον Ιπποκράτη στην παράταση έπειτα από μία δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση. Ομως, η ομάδα του Αιγάλεω έχει έντονα παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης, τονίζοντας πως οι ρέφερι σφύριζαν με διαφορετικά κριτήρια.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΑΕΩ εκφράζει την έντονη δυσφορία της για τη διαιτησία στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ στην ΚΩ για την 7 αγωνιστική για του πρωταθλήματος Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. Οι αποφάσεις των διαιτητών στέρησαν τη δυνατότητα από την ομάδα μας να διεκδικήσει μέχρι τέλους την νίκη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι διαιτητές σφύριζαν με διαφορετικά κριτήρια για τις δυο ομάδες. Σε έναν τέτοιο αγώνα σαν τον σημερινό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες κάθε σφύριγμα παίζει το ρόλο του κι έχει τη δική του σημασία.

Ο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να του συμπεριφερθεί σαν κομπάρσο και φαίνεται ότι για κάποιους λόγους η ομάδα μας…ενοχλεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο με την υπομονή, την επιμονή, την αγωνιστικότητα, την προσπάθεια, το ήθος και την υπερηφάνεια μας, έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας “κλέψει” αυτό που δικαιούται η ομάδα μας στο παρκέ με τον αγώνα και την προσπάθεια των παικτών μας».