«Δεν μας αρέσουν τα θολά τοπία»

Το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ προκάλεσε την αντίδραση του “δικεφάλου”, ο οποίος εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Η διαδρομή ήθους και αξιοπρέπειας που έχουμε επιδείξει, τους 7 μήνες που υπάρχουμε ως Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ, δεν μας επιτρέπει να αφήσουμε αναπάντητο ένα δημοσίευμα που εκτρέφει καχυποψία και υπονοούμενα, με προφανή σκοπό την προσωπική μας προσβολή αλλά και την υποβάθμιση της προσπάθειας που καταβάλλεται από μέρους μας, όχι μόνο για την σωτηρία της ομάδας μας, αλλά κυρίως για την αναβάθμιση και μόνιμη εγκατάσταση στην θέση που της ανήκει.

Επειδή και ευαισθησία διαθέτουμε αλλά κυρίως ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ για την ΑΕΚ και επειδή και σε εμάς δεν αρέσουν τα θολά τοπία, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι, η επιστροφή της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες θα επιτευχθεί αγωνιστικά, οι δε νομικές διαδικασίες που αφορούν στην εξυγίανση του τμήματος βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα θα είναι δυνατή η γνωστοποίησή τους.

Τέλος σε όλους αυτούς τους καλοθελητές που κόπτονται για την πορεία και την άνοδο της ομάδας μας, τους γνωρίζουμε ότι με συνωμοσίες, ψιθύρους και κακοπροαίρετες θεωρίες, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δημιουργούν προβλήματα στην ΑΕΚ και να επιδιώκουν τον αποπροσανατολισμό της ομάδας και του κόσμου της.

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε τον καθημερινό και αδιάκοπο αγώνα της επαναφοράς της Βασίλισσας στον θρόνο του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση και πάθος την προσπάθεια για τα ιδεώδη που εκπροσωπεί η ΑΕΚ και πιστεύουμε ότι ο μοναδικός κριτής είναι ο κόσμος μας. Αυτός θα μας κρίνει όλους γιατί διαθέτει αλάνθαστο κριτήριο.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ».