Ήταν μια χρονιά δύσκολη για τον ΒΑΟ η οποία παρά τις προσπάθειες όλων δεν είχε την ευτυχή κατάληξη που θα επιθυμούσαν. Έτσι τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τελειώσει ήρθε η ώρα για νέα σχέδια, για την επόμενη ημέρα. Ο προπονητής Σωτήρης Κοκκινόπουλος αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με το σωματείο των Συκέων και γιαυτό εξέδωσε και τη συγκεκριμένη ανακοίνωση:
«Μετά από δύο χρόνια γεμάτα πολλές ευχάριστες και ελάχιστες δυσάρεστες στιγμές, έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΒΑΟ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους αθλητές του ανδρικού και του εφηβικού τμήματος με τους οποίους συνεργαστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά αλλά περισσότερο για το ήθος τους.
Η ομάδα πέρυσι πέτυχε ένα στόχο για τον οποίο προσπαθούσε πολλά χρόνια, την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Ξεκινώντας τη φετινή χρονιά, ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Πόσο μάλλον όταν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μας έπληξαν δύο πολύ σοβαροί τραυματισμοί και μία απρόσμενη αποχώρηση βασικών παικτών.
Παρόλα αυτά η ομάδα παρέμεινε απόλυτα ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος εκπληρώνοντας ακόμα ένα στόχο: να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να δείξουν τις δυνατότητές τους. Η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία αλλά παρέμεινε συσπειρωμένη και δυνατή μέχρι το τέλος.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ομάδας κ. Νικόλαο Ρούσση για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ στην ιστορική ομάδα του ΒΑΟ και επίσης να ευχαριστήσω τους δύο εφόρους της ανδρικής ομάδας της φετινής περιόδου κ. Γρηγοριάδη Γιάννη και κ. Λεπίδη Γιάννη για την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στο σύλλογο. Καλή Ανάσταση σε όλους!».