Δίνει συνεχώς το “παρών” τα τελευταία επτά χρόνια και φέτος ήταν η χρονιά για να δοκιμάσει να κάνει κάτι παραπάνω από μια καλή χρονιά στη κατηγορία. Το Άργος Ορεστικό φέτος σιγά-σιγά αλλά σταθερά έκανε τη διαφορά και όχι μόνο κατάφερε να ολοκληρώσει τον 2ο γύρο αήττητο, αλλά το…κοντέρ του νικηφόρου σερί του σταμάτησε στα 16! Συγκεκριμένα οι παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη που θα αγωνιστούν αύριο στο μπαράζ για το 2ο εισιτήριο ανόδου Β΄ Εθνική είχαν να χάσουν από την 6η αγωνιστική του 1ου γύρου και τον αγώνα με τους επίσης πολύ δυναμικούς φέτος, Διόσκουρους Κοζάνης.

Το Άργος Ορεστικό θα βρει απέναντι του την πολύ επικίνδυνη φέτος ΧΑΝΘ η οποία έδειξε από την αρχή τις φιλοδοξίες της μην φεύγοντας από τη πρώτη πεντάδα σε κανένα σημείο, πετυχαίνοντας 19 νίκες από τις οποίες οι 10 εντός έδρας και έχοντας στο παθητικό της μόλις πέντε ήττες.

Το παιχνίδι θα γίνει στη Βέροια αύριο στις 17:00 και όποιος εκ των δύο κερδίσει θα ακολουθήσει στον όμιλο του Βορρά της Β΄ Εθνικής το Πευκοχώρι και τον Αργοναύτη. Ο δεύτερος είχε και πέρσι δικαίωμα συμμετοχής στη Β΄ αν και τότε ίσχυσε η απευθείας άνοδο.

Νωρίτερα, ο δεύτερος ήλπιζε σε άνοδο μόνο αν κέρδισε τα μπαράζ τα οποία έδιναν πλεονέκτημα στον πρώτο σε περίπτωση κενής θέσης στη Β΄ Εθνική κάτι που κατ’ επέκταση σήμαινε άγχος για τον νικητή όλο το καλοκαίρι για το σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί το χειμώνα και πολλές χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο…