Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) σε συνεργασία με το www.infobasket.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και δίνουν τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από μία εκπτωτική κάρτα PARON CARD.

Τι είναι η εκπτωτική κάρτα PARON CARD
Η επανάσταση στα αθλητικά δρώμενα είναι εδώ και είναι υπόθεση…. ΟΛΩΝ μας! Για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού έρχεται η πρώτη μη κερδοσκοπική κάρτα που προσφέρει στους κατόχους της ΤΡΟΜΕΡΕΣ εκπτώσεις και την ίδια στιγμή στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό!

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός, ένα μεγαλόπνοο έργο που έχει ως μοναδικό στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού γενικότερα, την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και την εξέλιξη όλων των ακαδημιών της χώρας μέσα από την αυτοχρηματοδότηση τους.

Κύριος στόχος του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. είναι η συνεχής και αμέριστη στήριξη του αθλητισμού μέσω της συνεργασίας και την οικονομική στήριξη ώστε να μπορούν όλα τα σωματεία να αναπτυχθούν, να αποκτήσουν αυτονομία και να οδηγήσουν τους αθλητές και τις ομάδες τους σε νέες διακρίσεις κι επιτυχίες.

Η εκπτωτική κάρτα PARON CARD αποτελεί το όχημα για να αποκτήσουν όλα τα σωματεία την ευκαιρία να έχουν μία οικονομική σταθερότητα, ενώ ο κάτοχοι της κάρτας στηρίζουν έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις σε πανελλήνιο επίπεδο από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις- χορηγούς εστίασης, κατασκευών, ρουχισμού, αισθητικής, ψυχαγωγίας κτλ. Η κάρτα είναι ετήσια!

Οι χορηγοί/ συνεργάτες που καθημερινά εντάσσονται στο πρόγραμμα του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. καθημερινά αυξάνονται και ήδη εταιρείες όπως η VODAFONE έρχονται για να στηρίξουν ενεργά τον ελληνικό αθλητισμό. Δείτε εδώ όλη τη λίστα των εταιρειών www.paron-card.gr/#/Partners

ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ PARON CARD ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, υποβάλλοντας τη σχετική φόρμα στο τέλος του κειμένου. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail κλπ).
Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στον ιστότοπο www.infobasket.gr, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για την προώθηση υπηρεσιών προϊόντων και προσφορών. Ο ιστότοπος www.infobasket.gr δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ, η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή τον ιστότοπο www.infobasket.gr.
Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο κλπ) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή / εκτέλεση του δώρου.
Η αποστολή των δώρων γίνεται είτε από την δωροθέτρια εταιρία (PARON CLUB) είτε από την εκάστοτε εταιρεία που δίνει το δώρο. Σε κάθε περίπτωση γίνεται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων συμμετοχής του διαγωνισμού.
Οι νικητές ενημερώνονται μέσω email 2-4 ημέρες μετά την λήξη του διαγωνισμού.
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το PARON CLUB και ο ιστότοπος www.infobasket.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.