«Διαζύγιο» με Λόλα και Γκιζόγιαννη

lolas_gkizogiannisΠαρελθόν από την Κύμη αποτελούν οι Δημήτρης Λόλας και Σωκράτης Γκιζόγιαννης, με τον σύλλογο να τους ευχαριστεί, μέσω ανακοίνωσής, για την προσφορά τους.

H ανακοίνωση:

«Δύο από τους σημαντικότερους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε τα τελευταία δύο χρόνια το οικοδόμημα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης αποχαιρετούν την ομάδα μας! Ο λόγος για τον Δημήτρη Λόλα και τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας μας την νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους δύο αθλητές για την τεράστια προσφορά τους και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους!

Ο Δημήτρης Λόλας και ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης ήρθαν στην Κύμη το καλοκαίρι του 2014 και φόρεσαν την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου στην Β΄Εθνική και στην Α2, κατακτώντας δύο διαδοχικά πρωταθλήματα. Σε αυτά τα δύο χρόνια υπήρξαν άριστοι επαγγελματίες, έδειξαν μεγάλη αφοσίωση και αγάπη στην ομάδα μας και πραγματικά ήταν δύο από τους στυλοβάτες των επιτυχιών της. Πέρα από τα αγωνιστικά τους πεπραγμένα, είναι δύο παιδιά που «δέθηκαν» με τον κόσμο της περιοχής, έγιναν μέρος της καθημερινότητας του και έδειξαν πραγματική αγάπη για τον τόπο που τους φιλοξενούσε. Τους αποχαιρετούμε λοιπόν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις και θέλουμε να θεωρούν δεδομένο ότι η Κύμη θα τους επιφυλάσσει πάντοτε την φιλικότερη υποδοχή σε κάθε τους επίσκεψη!».