«Διαζύγιο» Πορφύρα με Παύλο

Επειτα από δύο χρόνια συνεργασίας ο τ Γιάννης Παύλος αποτελεί παρελθόν από τον  Πορφύρα καθώς με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει το «διαζύγιο».

H ανακοίνωση:

«Μετά από δύο χρόνια και τρεις αγωνιστικές περιόδους στον πάγκο της Ανδρικής Ομάδας του ΠΟΡΦΥΡΑ, η Διοίκηση και ο Γιάννης Παύλος αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Το ΔΣ του ΠΟΡΦΥΡΑ ευχαριστεί θερμά το Γιάννη Παύλο για την προσφορά του στον Όμιλο, τον οποίο εκτός από τη θέση του Προπονητή έχει υπηρετήσει και ως παίκτης και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του.

Ο Γιάννης ήταν και παραμένει ένα “παιδί” του ΠΟΡΦΥΡΑ, υπόδειγμα ως αθλητής και προπονητής, με την πόρτα του Ομίλου να είναι πάντα ανοικτή για αυτόν.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Παύλος ανέλαβε τον ΠΟΡΦΥΡΑ στη μέση της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, όντας ο Όμιλος σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση, οδηγώντας τον στη σωτηρία κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ με την καθοδήγηση του αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία».