Διαμαντάκος: «Αγώνας υψίστης σημασίας με την ΑΕΛ»

Παρά την αξιόλογη προσπάθεια ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Ιβανώφειο γνωρίζοντας την ήττα από τον Ηρακλή. Ο Ιωάννης Διαμαντάκος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα ενώ χαρακτήρισε τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΛ ως “υψίστης σημασίας“.

“Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση αλλά από την στιγμή που δεν πήραμε τους βαθμούς της νίκης η εμφάνιση έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η αλήθεια είναι ότι φθάσαμε πολύ κοντά στην νίκη ωστόσο λάθος αποφάσεις καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τελικά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε πάση θυσία τη νίκη, που προέρχονταν από ήττα και αγωνίζονταν στην έδρα της ξέραμε ότι θα έκανε τα πάντα για να την κατακτήσει.

Αμυντικά στους τελευταίους αγώνες είχαμε πολύ καλές επιδόσεις και σήμερα δεχθήκαμε περίπου 20 πόντους από βολές και δυστυχώς αυτό μας στοίχισε στην οικονομία του αγώνα. Κρατάμε τα θετικά κομμάτια και στοιχεία από την εμφάνιση μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι υψίστης σημασίας για εμάς”.