Διαμαντάκος: «Εγινε το πρώτο βήμα»

Ο Αρκαδικός έκανε το 2-1 απέναντι στο Ηράκλειο στο πρώτο παιχνίδι το πλέι άουτ, και πλέον είναι μία νίκη μακριά από την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Διαμανατάκος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ στάθηκε στη συνέχεια…

«Έγινε το πρώτο βήμα. Σε αυτή την σειρά αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Σίγουρα υπήρξαν διαστήματα στα οποία επιθετικά δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε ωστόσο αυτό που μετράει είναι η νίκη. Προσωπικά σε έναν βαθμό το περίμενα να υπάρχει αρκετό άγχος καθώς διακυβεύεται μία σεζόν ολόκληρη και επειδή σε αυτή την σειρά έχουμε τον τίτλο του φαβορί το άγχος βάρυνε περισσότερο εμάς.

Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων και θέλω να ευχαριστήσω πολύ και το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε να κάνουμε αυτό το σημαντικό βήμα. Η σειρά έχει μέλλον όμως ακόμα το επόμενο παιχνίδι είναι στο Ηράκλειο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι συνέβη σήμερα και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε στην Κρήτη και να τελειώσουμε την σειρά».