Διαμαντάκος: «Επαιξε ρόλο η θέληση και το πάθος»

Παίζοντας εκπληκτικά τα τελευταία λεπτά, ο Αρκαδικός έκανε την ανατροπή παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον Εθνικό. Ο Γιάννης Διαμαντάκος σχολίασε τη νίκη απέναντι στους πειραιώτες τονίζοντας πως ρόλο στη νίκη έπαιξε η θέληση και το πάθος. 

«Σήμερα ο Εθνικός επιθετικά και ιδιαίτερα από το τρίποντο βρέθηκε σε μια πολύ καλή μέρα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αποφασιστικό ρόλο για να κερδίσουμε τον αγώνα έπαιξε ρόλο η θέληση και το πάθος που είχαμε. Βαθμολογικά έστω και αν δεν αλλάζουν πολλά πράγματα η νίκη αυτή έχει την αξία της.

Έχουμε ακόμα τρεις αγωνιστικές  που πρέπει να διατηρήσουμε το πάθος και την αποφασιστικότητα στο βαθμό που είχαμε σήμερα. Σίγουρα και απαραίτητα αφήνοντας κατά μέρος τρόπους προσέγγισης της παρουσίας μας εδώ που είναι εντελώς λάθος αλλά και συμπεριφορές που επίσης είναι εντελώς λάθος και θα στοιχίσουν θεωρώ ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτές οι συμπεριφορές και αυτοί οι τρόποι προσέγγισης της παρουσίας του καθενός εδώ μπορεί να στοιχίσουν για την ομάδα και για μία ολόκληρη πόλη».