Διαμαντάκος: «Υπήρχε μεγάλη πίεση… »

Ο Αρκαδικός πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Καβάλα που τον φέρνει σε πλεονεκτική θέση στα πλέι άουτ, αλλά παράλληλα διατηρεί κ τις ελπίδες του “ζωντανές” για την αποφυγή αυτών. Ο Ιωάννης Διαμαντάκος μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι, σχολιάζοντας την εξέλιξή του, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Υπήρχε μεγάλη πίεση γιατί το αποτέλεσμα μας ενδιέφερε πάρα πολύ και δεν υπήρχε κάτι άλλο για εμάς εκτός από την νίκη. Χάσαμε αρκετές βολές που είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά ωστόσο δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Κερδίσαμε παίρνοντας και την διαφορά. Οπότε σε περίπτωση που βρεθούμε στα play out θα έχουμε εμείς το πλεονέκτημα απέναντι στην Καβάλα. Οπότε συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΓΣ Λαρισαίων το οποίο είναι εξίσου σημαντικό».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική και τον ΓΣ Λαρισαίων στην έδρα μας για να ανακτήσουμε το όποιο χαμένο έδαφος. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να καταφέρουμε να μην μπούμε  στα play out. Σίγουρα αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε και ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε τις νίκες που πρέπει να πάρουμε».