Διαψεύδουν τα περί προβλήματος…

Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουν ειπωθεί για τις σχέσεις του Ηλία Ζούρου και του Γιάννη Μπουρούση, με αφορμή τη μη χρησιμοποίηση του διεθνή σέντερ στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με τη Ρωσία. Οι δυό τους διαψεύδουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις τους, όπως τονίζουν με δηλώσεις τους στο επίσημο site της ομοσπονδίας.

«Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που μας έκαναν να κοιταζόμαστε με μεγάλη απορία. Η ομάδα είναι πολύ αγαπημένη, δεν υπάρχει κανένα θέμα και απορούμε πώς δημιουργούνται θέματα εκ του μη όντος”, αναφέρει ο Ηλίας Ζούρος σχετικά και συμπληρώνει: «Πραγματικά μάς κάνουν να γελάμε αυτά τα πράγματα. Είναι ένα θέμα που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο και καμία ουσία. Δεν συμβαίνει τίποτα κι όσοι είναι εδώ και παρακολουθούν την ομάδα από κοντά βλέπουν την κατάσταση».

Απ’ την πλευρά του ο Μπουρούσης σχολίασε «Είναι ένα θέμα που με λυπεί. Κάποια κείμενα αναφέρονται σε μένα και την προηγούμενή μου ομάδα. Εδώ όμως είμαστε στην Εθνική ομάδα. Επειδή 2-3 άνθρωποι δεν με συμπαθούν, θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς να υπάρχει, χωρίς να έχει ειπωθεί τίποτα από τους συμπαίκτες μου ή από τους προπονητές. Καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε κι όχι να δημιουργούμε θέμα επειδή δεν σε κάποιους δεν αρέσει η φάτσα μας».