Αρχηγός και υπαρχηγός θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα των Ικάρων Γιαννιτσών, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανανεώνει τη συνεργασία της μαζί τους. Ο Πέτρος Μπογδάνης κι ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης απάντησαν θετικά στην πρόταση της ομάδας, που κράτησε έτσι δύο βασικά “εργαλεία” στη δύναμή της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Οι Ίκαροι Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Πέτρο Μπογδάνη καθώς και με τον «υπαρχηγό» Θεόδωρο Ελευθεριάδη. Οι δυο αθλητές από τα Γιαννιτσά που είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η πόλη μπασκετικά σε ατομικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, συμφώνησαν να βοηθήσουν την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών στην προσπάθεια της να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας στο οποίο θα συμμετάσχει την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Τους ευχόμαστε να είναι πάνω από όλα υγιείς για και να έχουμε μια πετυχημένη μπασκετική χρονιά”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γραμματικου δήλωσε: “Δεν είναι μικρό πράγμα μια ομάδα να διαθέτει στο ρόστερ της δυο παιδιά από την πόλη που θα μπορούσαν να είναι βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Τους ευχαριστώ που με την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και το ήθος τους στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε για να αναπτύξουμε το μπάσκετ στη περιοχή του Δήμου Πέλλας όλα αυτά τα χρόνια”.