Το δρόμο της λειτουργίας ενός υγειούς αθλητικού σωματείου δείχνει η ΑΕ Κομοτηνής, με τις κινήσεις που πραγματοποιήσε τα τελευταία 24ωρα. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο προχώρησαν από τη μία στη διπλή προώθηση στην αντρική ομάδα παικτών από το αναπτυξιακό τους, ενώ από την άλλη έδωσαν την “ελευθερία” τους σε δύο παίκτες που ζήτησαν να αποχωρήσουν!

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής αναφέρει:

“Με γνώμονα την αλλαγή φιλοσοφίας με την ένταξη νέων ηλικιακά αθλητών στην ομάδα μας, με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Στόχος μας ειναι η επιβράβευση όσων παιδιών προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις να πάρουν τις ευκαιρίες που αξίζουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Άλλωστε αυτό ήταν το στοίχημα μας όταν η ομάδα μας εξασφάλισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, να καρπωθούν πολλές εμπειρίες και παραστάσεις τα παιδια των ακαδημιών μας.
Ανδρέα και Παναγιώτη σιδεροκέφαλοι.

Επιπλέον, κατόπιν επιθυμίας του αθλητή Θανάση Μπορμπίδη, διεγράφη απο τις λίστες της ομάδας, καθώς όπως τονίσαμε κανένας αθλητής δεν μένει πουθενά χωρις να το επιθυμει ο ιδιος. Το ίδιο ίσχυσε και στην περίπτωση του αθλητη Δήμου Λαγαμτζή. Και στους δυο ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις…”.