Διπλό “χτύπημα” από τον ΚΑΟ Κορίνθου με τους νεαρούς Θανάση Χρήστου και Νίκο Γεωργούλη

Σε μία κίνηση που μπορεί να μην προσθέτει άμεσα εμπειρία στην ομάδα, αλλά αποτελεί σε πολύ μεγάλο βαθμό επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο ΚΑΟ Κορίνθου. Οι Θανάσης Χρήστου και Νίκος Γεωργούλης είναι οι δύο προσθήκες της ομάδας, με τους νεαρούς αθλητές να έχουν πάντως “εικόνες” τόσο από τη Γ’ εθνική (ο πρώτος), όσο και από την Α2 (ο δεύτερος), στοιχεία ιδιαιτέρως πολύτιμα για τον προπονητή του κορινθιακού συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι στο ρόστερ του αντρικού τμήματος θα βρίσκονται δύο νέοι και ταλαντούχοι αθλητές που έχουν την ικανότητα να προσφέρουν τα μέγιστα υπό τις οδηγίες του κόουτς Νικητόπουλου.
Πρόκειται για τους Χρήστου Θανάση και Γεωργούλη Νίκο.
Ο Θανάσης Χρήστου είναι γνώριμος του Συλλόγου και του Κορινθιακού μπάσκετ, αφού έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αρχαία Κόρινθο. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου με τον οποίο τις χρονιές 2013-14 και 2014-15 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική.
Στη συνέχεια μετείχε στο εφηβικό του Ολυμπιακού για έναν χρόνο και με την φανέλα του Πειραϊκού στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.
Ο Νίκος Γεωργούλης γεννηθείς το 1998 ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου όπου αγωνίστηκε με το παιδικό τμήμα και στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με το εφηβικό.
Κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Παπάγου όπου κέρδισε την άνοδο στην Α2″.