Δρακόπουλος: «Φιλοσοφία μου είναι να μην αλλάζω προπονητές… Υποθέτω ότι θα μείνει ο Λευτέρης»

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο προπονητής του Ηρακλή και τη νέα περίοδο. Αυτό τουλάχιστον άφησε να διαφανεί ο πρόεδρος του “γηραιού” Θεόδωρος Δρακόπουλος, μιλώντας στον Arena FM 89,4. Ο πρόεδρος της “κυανόλευκης” ΚΑΕ αναφέρθηκε στην απώλεια του στόχου που ήταν η επιστροφή στην Α1, την επόμενη μέρα της ομάδας, αλλά και την περίπτωση του Στιβ Μπαρτ…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή ημέρα: «Είναι μία ημέρα στενοχώριας η χθεσινή. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Έτσι είναι ο αθλητισμός: έχει χαρές, έχει εκπλήξεις».

Για το πώς είδε την προσπάθεια της ομάδας: «Νομίζω ότι στα πρώτα δύο δεκάλεπτα ήμασταν καλά, αλλά στο τρίτο εξαφανιστήκαμε. Πολλές φορές έγινε αυτό φέτος στο 3ο δεκάλεπτο. Θα πρέπει να το μελετήσουμε και να δούμε το γιατί χάνονται τα ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο έχουμε πάντα πρόβλημα. Εκεί οφείλεται η ήττα μας».

Για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή: «Εγώ δεν ήρθα για 1-2 χρόνια. Ήρθα γιατί αγαπάω τον Ηρακλή μας και το πρότζεκτ είναι μακροπρόθεσμο. Δεν είναι μόνο το αντρικό τμήμα, υπάρχουν και οι υποδομές όπου γίνεται δουλειά. Μια ομάδα δεν γίνεται μέσα σε 1-2 χρόνια».

Για το τι σκέφτεται ν’ αλλάξει για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου: «Κάποιοι παίκτες θ’ αλλάξουν οπωσδήποτε, θα πάμε σε μια σύνθεση με πιο νέα παιδιά. Και κάποια άλλα οργανωτικά μέσα θ’ αλλάξουν και αυτά, αλλά είναι θέμα αποφάσεων που θα παρθούν στη συνέχεια».

Για το αν θα τους απασχολήσουν και φέτος οι αδειοδοτήσεις, οι φάκελοι κ.τ.λ.: «Φέτος, δεν θα πέσουμε στην παγίδα της Α1, όπως έγινε πέρυσι και χάθηκε χρόνος. Θα κάνουμε μια καλή ομάδα για την Α2, αν και στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Για τον Στιβ Μπαρτ: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν δεν πάει στην Α1, θα έρθει σε εμάς. Δυστυχώς για εμάς, όμως, και καλώς γι’ αυτόν ψάχνει για Α1. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, δεν είναι στο χέρι μας. Πέρυσι, είχε συμβόλαιο με ομάδα που έπαιζε στο Ιράν, οπότε όταν έμεινε ελεύθερος, βρήκε ομάδα στην Α1 και έπαιξε. Μόνο η κατηγορία έχει διαφορά. Είναι λογικό και το καταλαβαίνω».

Για το αν κρατάει κάτι θετικό από τη φετινή χρονιά του Ηρακλή: «Οπωσδήποτε κάθε χρόνια έχει και τα θετικά της έχει και τα αρνητικά της. Μένουν κάποια θετικά για κάποιους παίκτες που απέδωσαν καλύτερα από το αναμενόμενο, το αντίστοιχο, όμως, είναι και αρνητικό. Αυτό αφορά, όμως, πάντοτε τους προπονητές. Εγώ έχω τη φιλοσοφία ότι δεν ανακατεύομαι. Ασχολούμαι με το οργανωτικό κομμάτι και αυτή είναι η δουλειά μου. Αλλιώς θα έκανα τον προπονητή. Αυτοί έχουν τις επιλογές και αυτοί πληρώνουν το μάρμαρο αν κάτι πάει στραβα».

Για την παραμονή του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στον πάγκο: «Η φιλοσοφία μου είναι να μην αλλάζω προπονητές συχνά. Θέλω να κρατάω προπονητές, υποθέτω ότι θα μείνει ο Λευτέρης, αν και δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Θα δούμε το πρότζεκτ που έχει να μας προτείνει. Εγώ έχω μια θετική προσέγγιση προς την παραμονή του. Ταιριάζουμε στη φιλοσοφία…. Θα του δώσω το δικαίωμα να φτιάξει τη δικιά του ομάδα».

.
Διαβάστε ακόμη…