Δυνατός άσσος για το Σίδνεϊ…

paizontasamuna_infobasketΚαλημέρα σε όλους τους φίλους του www.infobasket.gr. Πρώτα απόλα να σας ευχηθούμε να έχετε Καλές γιορτές με υγεία πάνω απ όλα και όλα να σας έρχονται βολικά. Στις 24-26-27/12 θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική στην A-League Αυστραλίας ένα σχετικά άγνωστο πρωτάθλημα για τους φίλους του στοιχήματος, εμείς από την πλευρά μας θα το παρακολουθήσουμε στενά παραθέτοντας κάθε εβδομάδα τις αναλύσεις-προτάσεις.

24/12 (Πε 10:00) Γουέστερν Σίδνει- Νιούκαστλ (Pirtek Stadium)

H πρωτοπόρος Γουέστερν Σίδνει άφησε βαθμούς στην έδρα της Περθ Γκλόρι επιστρέφει στο κάστρο της εκεί που έχει 4/5 νίκες, λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Νιούκαστλ που σκοράρει με το σταγονόμετρο στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει κλέψει βαθμούς με ¾ παιχνίδια να είναι ισόπαλα στο ημίχρονο. Το ίδιο έκανε στις τρις αναμετρήσεις την προηγούμενη σεζόν στο PirtekStadium.Το 2 έως 3 τέρματα στο 2,08

Πρώτος γύρος: Νιουκαστλ-Γουέστερ Σίδνει 1-2

26/12(Σα 08:15) Aδελαίδα-Ουέλινγκτον Φοίνιξ (CoopersStadium)

Μετά τις δύο σημαντικές εντός έδρας νίκες η Αδελαίδα παρουσίασε την γνωστή εικόνα μακριά από το γήπεδό της με αντίπαλο την Νιουκάστλ έμεινε στο μηδέν και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Ουέλινγκτον έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας από το Σίδνει στο 90ο λεπτό σε ένα σχεδόν ισορροπημένο παιχνίδι. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις μετράει πολύ ο παράγοντας έδρα να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο 1.70.

Πρώτος γύρος: Ουέλινγκτον Φίνιξ-Αδελαίδα 4-2

australian A League

26/12(Σα 10:15) Σίδνει-Σέντραλ Κόουστ (AllianzStadium)

Ο Χολόσκο είναι το βαρύ πυροβολικό για τους γηπεδούχους σκόραρε μεν αλλά πήραν μόλις ένα βαθμό στην αναμέτρηση με την Ουέλινγκτον. Η αναμέτρηση με την ουραγό Κόουστ Μάρινερς είναι σημαντική θέλουν πάση θυσία την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από σερί πέντε ηττών μόνο με την Νιούκαστλ πήρα ένα βαθμό. Συνυπολογίζοντας την παράδοση ο άσσος στο 1.50 έχει μεγάλη τύχη να επαληθευτεί.

Πρώτος γύρος: Σέντραλ Κόουστ-Σίδνει 1-3

27/12(Σα 08:00) Μελβούρνη Βίκτορι-Περθ Γκλόρι (ΑΑΜΙ Park)

Αδικείτε από το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Μελβούρνη Σίτι παρόλο που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, έχασε σημαντικές ευκαιρίες να κάνει ακόμα και την ανατροπή. Εντός έδρας έχει το απόλυτο με 4/4 νίκες. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας 5/5 ήττες μακριά από το γήπεδό τους δείχνουν αδύναμοι, ίσως να έχει αλλάξει η ψυχολογία μετά τα θετικά αποτελέσματα. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με την επαλήθευση του Over 2.5.

Πρώτος γύρος: Περθ Γκλόρι-Μελβούρνη Βίκτορι 1-0

27/12 (Κυ 10:00) Μπρισμπέιν-Μέλμπουρν Σίτι (Suncorp Stadium)

Τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του 2ου & 3ου με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές,αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους MacLaren & Borello από την μία Fornaroli από την άλλη να μας υπόσχονται γκολ και θέαμα.

Πρώτος γύρος: Μέλμπουρν Σίτι- Μπρίσμειν 1-1

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu

Kαλή τύχη!!!