Δύο μεταγραφές για τον ΒΑΟΛ, κοντά σε Μαλιούρα

Τις δύο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΒΑΟΛ εν όψει του νέου πρωταθλήματος, το οποίο τον βρίσκει στην Γ΄εθνική. Η ομάδα της Χίου απέκτησε τους Κώστα Νακόπουλο (30χρ.) και Γιάννη Αλεξάκη (18χρ.), ενώ παράλληλα, γνωστοποίησε και την παραμονή του Τάσου Τροβά.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το sportschios.gr, ο ΒΑΟΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Μαλιούρα (30χρ. “4” κ “5”).  Μοναδικό εμπόδιο για την απόκτηση του έμπειρου αθλητή είναι η μετάθεσή του την οποία και περιμένει, ώστε να μπορέσει να μετακομίσει στο νησί.

Οι ανακοινώσεις:

«O BAOΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Κώστα Νακόπουλου στην ομάδα μας. Ο Κώστας Νακόπουλος γεννήθηκε το 1982 στην Κύμη της Εύβοιας και αγωνίστηκε εκεί μέχρι το 2000 συμμετέχοντας στα παιδικά, εφηβικά και ανδρικά πρωταθλήματα. Το 2000 τον βρίσκει φοιτητή στο Μεσσολόγγι όπου αγωνίζεται μέχρι το 2003 παίρνοντας μέρος και σε 2 πανεπιστημιακά πρωταθλήματα μπάσκετ το 2003 και 2004 όπου το 2004 κατακτά με το ΤΕΙ Μεσσολογγίου την 4η θέση. Από το 2003 μέχρι το 2006 αγωνίστηκε στον Πύργο Ηλείας και το 2007 -2008 στο Κορωπί και από το 2008 – 2011 στην Κύμη. Πέρυσι μετακόμισε στη Χίο και αγωνίστηκε στον Όμηρο Καλλιμασιάς. Ευχή όλων μας καλή δύναμη και επιτυχίες κοντά μας.

Ο ΒΑΟΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του 18χρονου  forward Γιάννη Αλεξάκη από τους Ίωνες Χίου. Ο Γιάννης που είναι γεννημένος στις 2 Ιουλίου του 1995 και έχει ύψος 1,87μ, θα ενισχύσει την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός και να πάρει πολλές εμπειρίες και χαρές με την ομάδα μας.

Την συνεργασία του με τον ΒΑΟΛ ανανέωσε έπειτα από σύντομη αλλά ουσιαστική συζήτηση με το διοικητικό συμβούλιο ο forward της ομάδας μας Τάσος Τροβάς. Ο Τάσος, θα συνεχίσει να φορά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (τέταρτη συνολικά) τη φανέλα του Βούρειου και θα τον ενισχύσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Ευχή μας να είναι υγιής και δυνατός προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΒΑΟΛ και να γευτεί ακόμα περισσότερες χαρές μαζί μας».