Δύσκολο και κρίσιμο ματς για ΦΕΑ

feaMε το πρωτάθλημα να είναι πλέον στην τελική ευθεία, κάθε ένα από τα εναπομείναντα επτά παιχνίδια, έχει τον χαρακτήρα του τελικού για την ΦΕΑ, για την προσπάθεια που κάνει ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Την Κυριακή (15:00) οι νεοφώτιστοι ψάχνουν ακόμη μια νίκη στην έδρα τους υποδεχόμενοι τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν πως η αναμέτρηση απέναντι στο συγκρότημα του Μεσολογγίου είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουν το χρέος να το παλέψουν. Να τα δώσουν όλα, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Δεδομένο πως στο μυαλό όλων υπάρχει η νίκη κόντρα σε μια ομάδα έμπειρη, άκρως ποιοτική, βρίσκεται στην έβδομη θέση με 30 πόντους, ενώ την περασμένη Κυριακή επικράτησε εύκολα του ουραγού Σπαρτιατικού.

Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες της ΦΕΑ περιμένουν ένα γήπεδο γεμάτο, άκρως …μπλε και άκρως «φασαριόζικο», ώστε να ωθήσει την ομάδα του Κυριάκου Κοσμίδη στην κατάκτηση του έβδομου ροζ φύλλου αγώνα για φέτος.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με δύο νικηφόρα φιλικά προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας και την Πεύκη. Πέραν του γνωστού τραυματία Γιάννη Κρητικού, ο Κοσμίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα εν όψει Χαρίλαου Τρικούπη, ενώ ο Χάρης Μυστίλογλου εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΟΚ και ανάλογα την αγωνιστική του ετοιμότητα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ή όχι.