«Δώσε Πάσα»: «Ξεκινά το ταξίδι για την αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ»

Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει… Με την πρωτοβουλία «Δώσε Πάσα» της οποίας ηγείται ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας Βαγγέλης Λιόλιος να έχει μπροστά της ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι. Ένα ταξίδι, το οποίο άπαντες ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη δική του… Ιθάκη, ξεπερνώντας «Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες, Σειρήνες, Σκύλλες και Χάρυβδες»!

«Το ταξίδι για το μπάσκετ που θέλουμε ξεκινά», αναφέρει η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας «Δώσε Πάσα», της οποίας ο κύκλος ολοκληρώνεται, αλλά η πρωτοβουλία πλέον αποκτά άλλη μορφή. «Μετά από 20 μήνες παρουσίασης του προγράμματος της πρωτοβουλίας «Δώσε Πάσα», χιλιάδες -κυριολεκτικά- συναντήσεις των ανθρώπων της με σωματεία ανά την Επικράτεια, 180 σχόλια επισκεπτών στο site και μια ισχυρή εντολή για αλλαγή, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου, ο κύκλος του «www.dwsepasa.gr» ολοκληρώνεται.

Ακούσαμε τον κόσμο του μπάσκετ, δώσαμε τον λόγο στους πρωταγωνιστές του, τους παράγοντες που με μεράκι κρατούν όρθιο το άθλημα και μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της πρωτοβουλίας “Δώσε Πάσα”. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους.

Πλέον ξεκινά το δύσκολο μέρος για αυτό το ταξίδι, η αναγέννηση του Ελληνικού Μπάσκετ. Στόχος δύσκολος, στόχος απαιτητικός, στόχος που μπορεί να υλοποιηθεί μόνο μέσω συνεργασίας και ενότητας.

Δεν υπάρχουν εμείς κι εσείς σε αυτόν τον αγώνα. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές και στεγανά. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ. Και αυτούς θέλουμε να τους ενώσουμε, να τους εμπνεύσουμε και να τους βοηθήσουμε, για να επιτύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας. Το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και μας αξίζει», καταλήγει η ανακοίνωση.