Οι δρόμοι τους «χώρισαν», ωστόσο ΑΠΑΣ Νάξου και Κώστας Ρουμελιώτης δεν είπαν «αντίο», αλλά… «εις το επανιδείν»! Οι δύο πλευρές δεν θα πορευτούν από κοινού, εκείνο ωστόσο που φαίνεται μέσα από την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας είναι οι καλές σχέσεις τους και η φιλία που θα συνδέει τον Έλληνα προπονητή με τους παράγοντες του ναξιώτικου σωματείου.

«Άλλο ένα κεφάλαιο της 5ετούς πια Ιστορίας του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου Terranaxia στις εθνικές κατηγορίες κλείνει! Το Δ.Σ με λύπη ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη!
Ο Κώστας συνέβαλε στην καθιέρωση της ομάδας μας ως μίας από τις πρωταγωνίστριες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, αφού τερμάτισε 2 φορές, με εκείνον στο τιμόνι της, στην τρίτη θέση του ομίλου της!
Η συνεισφορά του υπήρξε τεράστια στην ανάδειξη νέων ταλαντούχων παικτών αλλά και στη βελτίωση όλων των αθλητών που πέρασαν από την ομάδα, τα δυο τελευταία χρόνια!
Ο Κώστας αποτέλεσε εκτός από μαέστρο στον αγωνιστικό χώρο, φίλο, μέντορα και έναν από τους πιο ενδιαφέροντες συνομιλητές για όλα τα θέματα, πέρα από αυτά που αφορούσαν την ομάδα!
Κώστα σίγουρα δεν σου λέμε αντίο! Είσαι μέλος της οικογένειας του ΑΠ.Α.Σ και οι οικογενειακοί δεσμοί δεν καταλύονται ποτέ!
Σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια!».