Έναν παίκτη με ιδιαίτερη ικανότητα στο σκοράρισμα, έβαλε στο δυναμικό του ο Εθνικός Λιβαδειάς. Ο λόγος για τον Λευτέρη Καραλευθέρη, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τον Πανναξιακό, θα «πυροβολεί» τη νέα περίοδο για λογαριασμό της ομάδας της Λιβαδειάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ένας «bomber» … στον Εθνικό! Η ευκολία στο σκοράρισμα, οι οργανωτικές του ικανότητες και η ηγετική του φυσιογνωμία… του έχουν αποδώσει δικαίως αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Μιλάμε για τον Λευτέρη Καραλευτέρη, τον «Spudd Webb» των Εθνικών κατηγοριών, όπως λένε, με το θεαματικό άλμα, ο οποίος ανήκει από σήμερα στο ρόστερ του Εθνικού!
Η μπασκετική του αφετηρία ήταν ο Αίολος Ταύρου. Στη συνέχεια έπιασε λιμάνι στη ΦΕΑ για 7 χρόνια επιτυγχάνοντας το ασύλληπτο…την τρελή ανοδική πορεία της ομάδας από την Β’ ΕΣΚΑ έως την Α2. Την περσινή χρονιά πρωταγωνίστησε με τον Πανναξιακό ΑΟΚ φιγουράροντας και πάλι στις πρώτες θέσεις των σκόρερς.
Λευτέρη, καλώς ήρθες στον Εθνικό! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε φέτος για την επίτευξη των κοινών μας στόχων!».