Εθνικός Λιβαδειάς: Νέα μεγάλη κίνηση με Ζαρμακούπη

Μετά την προσθήκη του Δημήτρη Βεργίνη ο φιλόδοξος Εθνικός Λιβαδειάς ολοκλήρωσε και τη 2η μεταγραφική του κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λευτέρη Ζαρμακούπη.

Την προηγούμενη χρονιά ο Ζαρμακούπης έπαιξε 12 αγώνες με τον Πανελλήνιο στο 2ο όμιλο της National League 1, σημειώνοντας 15,7 πόντους κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένας αθλητής κόσμημα για τα γήπεδα των Εθνικών κατηγοριών από σήμερα ανήκει στον Εθνικό μας! Ο Λευτέρης Ζαρμακούπης, ένα εκρηκτικό γκαρντ, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Φιλαθλητικού. Μετά τον Ποσειδώνα Ψυχικού και τον ΕΦΑΟΖ (άνοδος σε Β’ εθνική) οδηγήθηκε στον Ερμή Σχηματαρίου στον οποίο και παρέμεινε για τρία χρόνια πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α2. Ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Elite League με τον Πανερυθραϊκό, στον οποίο και πρωταγωνίστησε, κι έκλεισε τη χρονιά στον Πανελλήνιο.

Από σήμερα, κι αφού συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Νίκο Καφρίτσα, θα βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Λευτέρη καλώς ήρθες στον Εθνικό! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί φέτος θα παλέψουμε για τους κοινούς μας στόχους».