Εισιτήρια… τέλος!

Ούτε για… δείγμα δεν υπάρχει εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, καθώς η Ν. Κηφισιά με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και συγχρόνως καλεί να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν στα χέρια τους το… μαγικό χαρτάκι της αναμέτρησης:

Αναλυτικά:

«Η μοίρα μας έφερε έτσι ώστε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς να είναι και το σημαντικότερο για την ομάδας μας. Είναι φυσιολογικό όλος ο κόσμος να θέλει να βρεθεί στο γήπεδο μας και να παρακολουθήσει το ματς με τον Φιλαθλητικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής περιόδου, όμως δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου αγώνα (27/4/2013) με το Φιλαθλητικόs,ήδη εξαντλήθηκαν και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή δεν έχουν ήδη στα χέρια τους κάποιο εισιτήριο του αγώνα, να μην κάνουν τον κόπο να έρθουν στο γήπεδο γιατί δεν θα είναι δυνατή η είσοδός τους σε αυτό.

Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του ματς και η παράκληση της αστυνομικής διεύθυνσης είναι η όσο το δυνατό γρηγορότερη προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Νέας Κηφισιάς».