ΕΚΑΣΔΥΜ: Αρχίζει το final-4 των Εφήβων!

dak-kozanhsΜε τη διεξαγωγή της τελικής φάσης, πέφτει η αυλαία σε ένα ακόμα συγκλονιστικό Πρωτάθλημα Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Η παρουσία και η καθιέρωση έξι (!!) ομάδων της Ένωσής μας στις Εθνικές κατηγορίες της Ε.Ο.Κ., με την υποχρεωτική παρουσία και συμμετοχή εφήβων αθλητών, έχει ανεβάσει επίπεδο και το αντίστοιχο Πρωτάθλημα Εφήβων, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 (λόγω αργίας την Κυριακή της Αποκριάς), θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης ̈”Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ “, το final 4 μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις προνομιούχες θέσεις κατά την πρώτη φάση των ομίλων (αλφαβητικά): Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ  και Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ. Μετά από την εξαιρετική επιτυχία που είχε η περσινή διοργάνωση και την εκπληκτική έως συγκινητική παρουσία του φίλαθλου κόσμου, είμαστε σίγουροι ότι και φέτος οι 4 κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Δυτ. Μακεδονίας, θα προσφέρουν το ίδιο, αν όχι καλύτερο θέαμα στους φιλάθλους της περιοχής μας.

Το πρόγραμμα του FINAL 4, έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/02/15:

Α ́ Ημιτελικός
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ 17:00

Β ́ Ημιτελικός Α.Σ.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Π.Σ. ΠΣΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 19:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/02/15:

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 17:00
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 19:00
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕTΑΛΙΩΝ 21:00

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., εύχεται να διεξαχθούν ωραίοι αγώνες σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιοι των ομάδων που συμμετέχουν και παράλληλα καλεί τον κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να επιβραβεύσει με την παρουσία του, τις προσπάθειες αυτών των παιδιών που διάλεξαν τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ, ως διέξοδο από την καθημερινότητα και την πίεση των μαθητικών τους υποχρεώσεων.