Εκλεισε… Amigos ο Εθνικός

Amigos_LogoΟ Εθνικός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του… επιδρομή αυτό το καλοκαίρι (δεν αποκλείεται πάντως να προσθέσει άλλον έναν κοινοτικό, ανάλογα με τις περιπτώσεις που θα προκύψουν μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν), όχι όμως και τη… χορηγική! Ανακοίνωσε λοιπόν τη συμφωνία με τη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Amigos, η οποία προστέθηκε στους χορηγούς του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, την πρώτη του συλλόγου του Πειραιά στην Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα εστιατόρια AMIGOS, μια από τις πιο γνωστές αλυσίδες Μεξικάνικης Κουζίνας στην Αττική θα είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού τη νέα σεζόν και για το πρωτάθλημα της Α2. Η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο ετέρων θα χτιστεί καταρχήν με την αποκλειστική προβολή των εστιατορίων AMIGOS μέσω της φανέλας του συλλόγου στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, της επίσης ιστοσελίδας καθώς επίσης και των κοινωνικών δικτύων (facebook) της ομάδας.

Η γνωστή αλυσίδα Μεξικάνικης Κουζίνας ξεκίνησε το 1995 στη Γλυφάδα με το πρώτο Amigos. Το 2007, με τη θερμή υποστήριξη και παρότρυνση των πελατών της, δημιούργησε το δεύτερο Amigos στη Νέα Σμύρνη.

Παραμένονταs πιστοί στιs αρχέs τηs Μεξικάνικηs κουζίναs και αναζητώντας τα πιο αγνά υλικά, προσφέρει τα λαχταριστά fajitas, τα τραγανά tacos, τα χειροποίητα burritos, τα καυτερά chili con carne και άλλεs παραδοσιακέs γεύσειs σε γενναιόδωρεs μερίδεs, όπωs τα απολαμβάνετε σε μια Μεξικάνικη φιέστα.

Το φιλικό προσωπικό του Amigos σαs υποδέχεται καθημερινά από το πρωί σε δυο ζεστέs κάζεs, Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, με Μεξικάνικο ταμπεραμέντο και κήπουs αληθινούs.

Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων AMIGOS για τη στήριξη που θα παρέχουν στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ο Πρόεδρος,                                                                                                                                      Ο Αντιπρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής,                                                                                                                     Μάνος Παγώνης».