Εκλογές στο Ηράκλειο

Την απόφαση να οδηγηθεί σε εκλογές πήρε το διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλείου, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση και κάλεσε όλα τα μέλη να προσέλθουν στη διαδικασία των αρχαιρεσιών που γίνουν στις 27 Μαΐου.

Η ανακοίνωση του Ηρακλείου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή της 14-05-2012, αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μελών την Κυριακή 27-05-2012 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, Δουκός Μποφώρ 1, Ηράκλειο, με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού μέχρι 26/5/2012– απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Παραίτηση του Δ.Σ.

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και 3 τακτικών και έως 2 αναπληρωματικών μέλών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 28- 05 – 2012, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, ορίζεται η Τετάρτη 23-5-2012, ώρα 20:30. Κατατίθεται εγγράφως στα Γραφεία του Ομίλου (σχετική έντυπη αίτηση δίδεται από τη Γραμματεία του Ομίλου).

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση για να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερη ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης του Ομίλου και τη χάραξη της πορείας του προς το μέλλον.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΥΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΙΟΥΛΠΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ».