Εκοψε την πίτα του ο Αρκαδικός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αρκαδικός το απόγευμα της Δευτέρας (16/1) μέσα μια όμορφη βραδιά με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της να αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Πέτρος Τατούλης που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει έμπρακτα την ομάδα μας.
Η εκδήλωση της κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε και φέτος σε έναν υπέροχο χώρο  με τις ευχές όλων να είναι ο ΣΕΦΑ να εκπληρώσει τους στόχους και να είναι ξανά πρωταγωνιστής.

Η διάθεση όλων ήταν πολύ ανεβασμένη ενώ υπήρξε αγωνία για το ποιος θα είναι ο τυχερός με το φλουρί με τον Μιχάλη Σπυριδάκη να είναι ο τυχερός της βραδιάς

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Σμυρνιώτης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στην διοίκηση και στους παίκτες του Αρκαδικού,μεταξύ άλλων ευχήθηκε να πετύχουν ο καθένας τον στόχο που έχει θέσει προσωπικά και ομαδικά πάνω από όλα, ελπίζοντας του χρόνου να είναι  πάλι όλοι μαζί.

«Είναι μια δύσκολη χρονιά και στα δύσκολα φαίνονται αυτοί που είναι δυνατοί»

Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στον χώρο του αθλητισμού, τόνισε επίσης.

Τέλος για τον κύριο Τατούλη ανέφερε  ,από όταν ήταν ακόμα στο Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και τώρα ως περιφερειάρχης έχει βοηθήσει να γίνουν πολλά πράγματα. Και για την επόμενη χρονιά έχει πει ότι θα βοηθήσει για την κατασκευή ενός καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου στην Τρίπολη.