Εκσυγχρονίζεται με 338 χιλιάδες ευρώ το κλειστό γυμναστήριο Δοκού στον Δήμο Αρριανών

Στον πλήρη εξοπλισμό του κλειστού γυμναστηρίου Δοκού, ως αθλητική εγκατάσταση, προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος Αρριανών, μετά και την έγκριση της πρότασης, προϋπολογισμού 338.066,86 ευρώ, στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Η πράξη αφορά τον πλήρη εξοπλισμό για την λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Δοκού ως αθλητική εγκατάσταση και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Πλήρη αθλητικό εξοπλισμό για την διενέργεια αγώνων (ηλεκτρικό πίνακα αποτελεσμάτων, χρονόμετρα, γραμματεία)
Εξοπλισμό για την διενέργεια αγώνων και προπονήσεων για καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, badminton, χαντμπολ, τραπέζια πινγκ-πονγκ, αντισφαίριση κ.α.
Προστατευτικό εξοπλισμό ασφαλείας για μπασκέτες, ορθοστάτες και επιφάνειες τοίχων Διαμόρφωση και εξοπλισμό των αποδυτηρίων των ομάδων και των διαιτητών αγώνων
Εξοπλισμό των βοηθητικών χώρων, των γραφείων διοίκησης και του κυλικείου του γηπέδου
Εξοπλισμό του ιατρείου του γηπέδου με ηλεκτροκαρδιογράφο, απινιδωτή, πιεσόμετρα, οξύμετρο και άλλα ιατρικά όργανα.
Εγκατάσταση ψύξης-θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης για την λειτουργία του γηπέδου.
Το έργο έρχεται να συμπληρώσει τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο το προηγούμενο διάστημα και αφορούσαν την συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου και την εγκατάσταση ειδικού τάπητα αγώνων και να δημιουργήσει μια σύγχρονη και λειτουργική αθλητική δομή στον Δ. Αρριανών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής μαζί με τα δύο γήπεδα mini ποδοσφαίρου 5×5 που βρίσκονται σε στάδιο κατασκευής στις κοινότητες Λυκείου και Κέχρου φιλοδοξούν να αποτελέσουν μια διέξοδο του πληθυσμού και ειδικότερα των νέων της περιοχής στον αθλητισμό με τις ωφέλειες που συνεπάγονται.

Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η δημοπράτηση της πράξης ώστε το έργο να παραδοθεί για χρήση στους δημότες.

Πηγή: paratiritis-news.gr