Ελευθερία Μοσχάτου: Τα ηνία στον Μεϊμάρογλου

Η… μετά Σίμου εποχή στην Ελευθερία Μοσχάτου, ξεκινά με τα ηνία της ομάδας να περνούν στα χέρια του Θεολόγου Μεϊμάρογλου. Ο σύλλογος που έχει ξεκινήσει ένα «restart» έδωσε στον Μεϊμάρογλου τη δυνατότητα ν’ αναλάβει το αντρικό τμήμα και να συνεχίσει το έργο του Σίμου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η διοίκηση του ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο προπονητή του ανδρικού τμήματος τον Θεολόγο Μειμάρογλου.
Στο restart που κάνει η ομάδα μας δίνει την ομάδα στα χέρια ενός πολύ καλού και νέου προπονητή μ’ ενα πολύ καλό βιογραφικό.
Έχει Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Β Κατηγορίας , στην περσινή χρονιά ήταν προπονητής στην αντρική ομάδα της Βάρης και στην γυναικεία όπου πανηγύρισε το πρωταθλημα στην Α ΕΣΚΑΝΑ αλλά και την άνοδο στην Α2 Γυναικών .
Είμαστε σίγουροι πως με την όρεξη και την ικανότητα του θα βοηθήσει την ανδρική ομάδα και θα συνεχίσει το έργο που άφησε παρακαταθήκη ο coach Σίμος μετά από 6 χρόνια στον πάγκο της ομάδας , παίρνοντας το τιμόνι στη national league 2 γι αυτή τη νέα χρονιά κάνοντας το καλύτερο δυνατόν ,με θέληση, δουλειά κι υπομονή!
Coach Άκη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε πάντα δίπλα σου σε οτιδήποτε χρειαστείς.
Welcome!».