Εμειναν στους Μαχητές Παπασάβογλου και Χαραλαμπίδης

Ο σχεδιασμό έχει ξεκινήσει για τους Μαχητές με τον σύλλογο να ξεκινά δυναμικά ανακοινώνοντας δύο παραμονές, αυτές του Αναγνώστη Παπασάβογλου και Παντελή Χαραλαμπίδη. 

Οι ανακοίνωσεις:

«Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν με τον αθλητή Αναγνώστη Παπασάβογλου.
Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .

Αναγνώστης Παπασάβογλου : Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά στην ομάδα .Να είμαστε όλοι υγιείς πάνω από όλα και να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά».

«Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Χαραλαμπίδη Παντελή .
Ο αθλητής είναι γεννημένος το 2002 και με ύψος 1.98μ. αγωνίζεται στη θέση του PF. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας . Στην ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας ήταν 1ος σκόρερ και 4ος στον όμιλο .
Χαραλαμπίδης Παντελής : Χαίρομαι που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μια παραδοσιακή δύναμη στην Β’ εθνική. Ελπίζω με την παράδοση που έχει η ομάδα αυτή, να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίχτες, να φτιάξουμε ένα δυνατό νεανικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλο μας. Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου και σε όλες τις ομάδες , να τελειώσουμε αυτό πρωτάθλημα υγιείς και μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει».