Εμεινε ικανοποιημένος

Η επιβλητική εμφάνιση του Ρεθύμνου στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας άφησε απόλυτα ικανοποιημένο του Στέργιο Κουφό.

Ο τεχνικός των Κρητικών, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, καθώς τους βλέπει εμφανώς βελτιωμένους, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο τα οποία απέδειξαν την ετοιμότητά τους.

«Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν καταπληκτική η εμφάνιση μας και τέτοιου είδους εμφανίσεις, ξαναφέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο, με τον ίδιο παλμό και ζωντάνια είχε, όταν ήμουν πριν από 2-3 χρόνια και πάλι εδώ. Είμαι ικανοποιημένος και για τα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής στην τελευταία περίοδο, γιατί το άξιζαν από τις προπονήσεις να πάρουν τον χρόνο. Αμυντικά ήταν καταπληκτικοί, επιθετικά φυσιολογικά δεν έχουν βρει τα πατήματα τους ακόμη κανονικά», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ρεθύμνου για να καταλήξει:

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει φρεσκάδα και ζωντάνια καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, το οποίο είναι μακρύ».

Πηγή: ret.gr