Ενίσχυση από τους φιλάθλους ζητά ο Πανναξιακός

pannaxiakosΤη βοήθεια των φίλων του ζητάει για ακόμα μία φορά ο Πανναξιακός, προκειμένου να αντεπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του.

Σε κυκλοφορία  βρίσκονται κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, τα οποία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν μέσω των μελών του Δ.Σ., των εφόρων των τμημάτων και από τα γραφεία του συλλόγου που στεγάζονται στο «Δ. Περιστεράκης».

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανναξιακός ΑΟΝ διάγει μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου να έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και με την ανδρική ομάδα μπάσκετ στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να βρίσκεται εντός του αρχικού στόχου, την παραμονή της στην κατηγορία. Η ολοκλήρωση μιας πετυχημένης αθλητικής χρονιάς απαιτεί και πάλι τη συστράτευση όλων, προκειμένου να ενισχυθεί καταλυτικά η προσπάθεια της οικονομικής υποστήριξης.

Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης έχουν ήδη εκδοθεί και όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη της διοίκησης, στους εφόρους των τμημάτων και στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο κλειστό γήπεδο της Νάξου. Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ καλεί την τοπική κοινωνία της Νάξου να συμμετάσχουμε όλοι στο ταξίδι στο όνειρο, φέρνοντας αυτούς που αγαπάνε την ομάδα ακόμα πιο κοντά, να δώσουν και πάλι το βροντερό παρών αποδεικνύοντας με τη στάση και τη δύναμη τους ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα συνεχίσει να γράφει ιστορία, ώστε να επικρατήσει αυτό που οραματίστηκε σαν σύλλογος, την εξωστρέφεια, με τα δικά μας παιδιά να συμμετέχουν στη μεγάλη ομάδα. Με τιμή, το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ».