Ενίσχυση με “ντόπιο αίμα” για τον Οίακα, με τον Παναγιώτη Μπιτινή

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Οίακα Ναυπλίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο μάλιστα να δίνουν έμφαση και σε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Την εντοπιότητα κάποιων αθλητών! Και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Παναγιώτης Μπιτινής, ο οποίος από τον Γλαύκο “μετακομίζει” στην ομάδα του Ναυπλίου!

“Με χαρά ανακοινώνουμε επίσημα την απόκτηση του 24χρονου Παναγιώτη Μπιτινή!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Οίακα και προσθέτει: “Η προσπάθεια της ενίσχυσης της ομάδας μας, με την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική, συνεχίζετε με ένα παιδί από την περιοχή μας, που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, έχοντας ξεκινήσει από το Νέο Σχολείο ΓΕΑ, μεταπηδώντας και παίζοντας στον Αίαντα Οινιάδων, τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου και τέλος τον Γλαύκο.

Με την παρουσία του Παναγιώτη, το ντόπιο στοιχείο ενισχύεται και η στελέχωση του ρόστερ, ιδιαίτερα μέσα στην ρακέτα γίνεται ακόμα πιο αισθητή.

Καλώς όρισες Παναγιώτη στην οικογένεια του Oίακα με την ευχή όλων μας να είσαι υγιής και να πραγματοποιήσεις μαζί μας τους στόχους σου!!”.