Ενίσχυση με Σέσκους ο Ηρακλής

Αργησε αλλά τελικά ο Ηρακλής δείχνει ότι κινείται και μάλιστα κάνοντας δυναμικό come back! Οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν τον Λιθουανό Edvinas Seskus, ο οποίος καλύπτει τις θέσεις «2» και «3», ενισχύοντας έτσι την περιφερειακή του γραμμή. 

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον διεθνή με τις “μικρές” Εθνικές ομάδες της Λιθουανίας, ΕΝΤΒΙΝΑΣ ΣΕΣΚΟΥΣ. Ο αθλητής είναι γεννημένος το 1995 και έχει ύψος 1.96 και φέτος αγωνίστηκε στη Λιθουανική ομάδα Βιτάουτας Πριενάι, της LKL (Α1) και της Βαλτικής Λίγκας (BBL), ενώ καλύπτει τις θέσεις 2-3. 

Ο αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ένα έτος και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Αυγούστου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της από την πρώτη μέρα. Φέτος είχε 10.8 πόντους μέσο όρο, 3.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Ιταλική Ουμάνα Βενέτσια, στην Α1, αλλά συνέχισε στην Πάρνου Σαντάμ, όπου είχε 15,3 πόντους μ.ο., 4.9 ρ.μ.ο., 2.9 α.μ.ο.. 

Μέλος όλων των Εθνικών Ομάδων της Λιθουανίας ως τώρα, ο Σέσκους συμμετείχε και πέρσι το καλοκαίρι με τη Εθνική ομάδα “Β” της Λιθουανίας στο διεθνές τουρνουά “William Jones” της FIBA, που έγινε στην Ταιβάν, όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο».